Ce oferim

Cabinetul nostru de avocatura va ofera cele mai optime solutii la problemele juridice ale dumneavoastra oferind servicii juridice la un inalt nivel profesional asigurat de experienta, seriozitate si daruire profesionala.

Plecand de la dezideratul ca o relatie operațională este un produs al încrederii și valorilor, toate serviciile pe care le oferim sunt asigurate profesional si abordam fiecare situatie in parte cu profesionalism, corectitudine, punctualitate si responsabilitate.

Diversificare

Serviciile oferite de cabinetul nostru se adreseaza atat sferei de interes a persoanelor fizice, cat si celei a persoanelor juridice, asigurand o abordare profesionala si personalizata a problemelor deduse spre solutionare de catre fiecare client. Oferim soluții juridice extrem de fiabile și eficiente. Pentru a primi soluția corectă la problemele dvs. juridice, aveți nevoie de profesioniști cu abilitate, integritate și experiență, iar noi suntem aici pentru a va oferi tot sprijinul de care aveti nevoie.

Scopul urmarit

Succesul clientului nostru este unul dintre scopurile noastre majore. Tinta noastra este accea de a oferi solutii optime tuturor problemelor clientilor nostri. Pentru a satisface cerințele clienților noștri, noi facem ca solutiile juridice pe care le propunem, să funcționeze, și continuăm să muncim până când este atins rezultatul final, deoarece, succesul clientului nostru este si succesul nostru!

Serviciile pe care vi le oferim

Asistență și reprezentare juridică

In fața instanțelor judecătorești, a organelor de urmărire penală, a autorităților cu atribuții jurisdicționale, a notarilor publici și a executorilor judecătorești, a organelor administrației publice și a instituțiilor, precum și a altor persoane juridice, în condițiile legii

Redactarea de acte juridice

Redactari sau revizuire contracte, posibilitate de atestare a identității părților, a conținutului și a datei actelor prezentate spre autentificare

Consultanta și cereri cu caracter juridic

Casa noastra de avocatura ofera servicii de consultanta, asistenta si reprezentare juridica in urmatoarele domenii:
– Drept penal (faza de urmarire penala, camera preliminara, judecator de drepturi si libertati, faza de judecata) infractiuni prev. de Legea nr. 241/2005 (evaziune fiscala) si de Legea nr. 129/2019 (spalare de bani, s.a.), si alte infractiuni cuprinse in Codul penal si in legi speciale.
– Drept civil, cvasitotalitatea actiunilor prevazute de codul civil, inclusiv executari silite (contestatii la executare, suspendari executari silite, etc), partaj,
– Drept comercial si societar, faliment, insolventa precum si concordat preventiv, inclusiv recuperari creante (ordonante de plata, actiuni in pretentii, executari silite, s.a.).
– In materia contenciosului administrativ si fiscal: plangeri prealabile, suspendare/anulare act administrativ, decizii impunere, s.a
– Dreptul familiei: divort, exercitarea autoritatii parintesti, stabilirea locuintei minorului, s.a.
– Litigii de munca, contestatii impotriva deciziilor de concediere, asistare si reprezentare juridica in fata cercetarii disciplinare cat si a instantelor de judecata in toate fazele procesuale.
– In materia asigurarilor, dosare de dauna, ordonante de plata, notificari, executari silite.
– Drept sindical, consultanta jurdica de specialitate Legea nr. 62/2011. Infiintare asociatii si fundatii, sindicate, patronate, federatii si confederatii.

Informatii de contact

Va rugam sa ne contactati pentru a lua legatura cu reprezentantul cabinetului nostru.

+40 768 991 368

B-dul Octavian Goga nr. 22 bl. M63, sc. 2, et. 1 ap. 33, interfon 33, Sector 3, Bucuresti

office [at] mitrealaw.ro

Formular contact

Completeaza formularul si un reprezentant te va contacta

    Amenzile aplicate potrivit ordonantelor militare sunt NULE si trebuiesc contestate!

    Avand in vedere Decizia Curtii Constitutionale care a stabilit in sedinta din 6 Mai că prevederile art. 28 din OUG 1/1999, prin care au fost stabilite amenzile pentru nerespectarea restricţiilor în perioada stării de urgenţă, sunt lipsite de claritate, precizie şi previzibilitate. Faptele a căror săvârşire constituie contravenţie nu sunt definite clar, ci sunt lăsate…

    07 May, 20207 May, 2020